Повече за Адхок

Смисъла на живота, на която и да е жена не е прането й да бъде безупречно бяло. Тя копнее да отгледа децата си и да им се радва, колкото се може по-дълго докато са малки. Е, защо тогава някой бранд от праховете за пране да не поведe жените към малка революция за намаляване на работното им време с 1 час на ден?

Марката трябва да се бори за добруването на хората

Марките на новото време не рекламират. Те решават истинските проблеми на хората. Добрата новина е, че колкото по-неравна и трудна е борбата, толкова по-големи са продажбите.

Бъдете смели!

Кои сме ние 

АдХок означава специално за целта. Специално за конкретна марка в този конкретен момент.

Преди 11 години стартирахме като рекламна агенция, развихме се и станахме комуникационна агенция, а сега  преминахме в следващ етап на развитие... Създаваме или променяме философията на продукта, на марката, според нуждите на хората. Всяка една агенция ще Ви попита за идеята на продукта, за целите пред марката и по най-добрия начин ще огласи това пред обществото...

Добре дошли в новия свят

Тук идва и нашата роля. Ние сме най-добри във вкарването на съдържание в продукта, в главата на човека-марка. Ще дадем на вашата марка способности, които ще му позволят да поведе обществото към по-добър и справедлив свят. Той, Човека-марка, ще даде вдъхновяваща идея, която ще обедини под своите знамена обществото-таргет, в социална група и ще я поведе!

Всичко това нарекохме АdHoc Idea (виж ябълките)

Предпочитания бранд продава:

Видеокамери за коли, чрез кампания "Шофирай с камера"

Дом за възрастни хора, чрез създаване на общност "Да заживеем заедно"

Изворна вода чрез предизвикателство от Григор Димитров към младите хора да спортуват - "Живей на върха"

Безопасно поведение в мина, чрез филм за безопасността, в който миньорите са главните герои и играят себе си "Защото ме е грижа"

Лекарство за отказване на цигарите, чрез оферта - купи нов автомобил на лизинг срещу парите за цигари "Струва ли си да пушиш"

Марка бира, чрез презентиране на невиждан спорт в подкрепа на българските Параолимпийци "Kamenitza Tournament"

Подложки против изпотяване, чрез сътезание между офисите  за поставянето им на манекен "Office challenge"

Какъв е вашият бизнес? Kоя е вашата марка? Пишете ни и заедно ще променим философията на марката и ще я напълним със съдържание.

Марката може да промени света!

 • Карлсберг България
  Карлсберг България Комуникация по наш вкус. Марката "Пиринско" проведе кампания за облагородяване на градинките в Благоевград и региона. Подход който точно представя разбирането ни за комуникация с хората. Прави добро, дай нещо на обществото. Това е може би най-дългата кампания, която сме осъществявали, от началото на април до края ноември. Изключително удоволствие е да видиш крайния резултат. 19 озеленени и оборудвани с пейки и беседки междублокови пространства. Ето линк към сайта http://promo.pirinskopivo.bg/rules.html
  Повече →
 • BG Media World & Adhoc
  BG Media World & Adhoc Нова България - 2,5 мил. българи живеят по света. Сега можете да стигнете до всички!
  Повече →
 • Шофирай с камера
  Шофирай с камера Най-горещата и успешна комуникационна кампания на лято'15
  Повече →
Адхок
Adhoc idea - това е водещия принцип в нашата работа.
Прилагаме го във всичко, което създаваме: кампании, клипове, ПР комуникации, събития и промоции.
Част от тях можете да видите в портфолиото, въпреки, че е трудно да се разбере уникалността на решението, ако проблема не е стоял пред теб.
Ако някой не е влизал в истинска мина, трудно ще разбере проблема с безопасността на хората и още по-трудно ще разбере решението, че безопасността ще се повиши, ако заснемем филм за безопасността в мина с главни действащи лица самите работещи. 
Затова пък когато дадем решение за важен за вас въпрос, тогава всичко ще си дойде на мястото. Давайте. Пишете.

Ние сме тук и ви очакваме. 
За да променим заедно света към по-добро.


Повече →

Proud with our clients:

clients
2011 Adhoc all rights reserved. adhoc.bg